Zeilen met uw personeel of uw klanten

bedrijfsuitjeOf het nou een bedrijfsuitje betreft of een meeting met uw belangrijkste klanten, de Selene is een originele en stijlvolle locatie. Zeilen is een ontspannende manier om anderen in een bijzondere omgeving te ontmoeten en elkaar nog beter te leren kennen. Zakelijke relaties worden opgebouwd en versterkt. Samen lekker uitwaaien, in de buitenlucht actief bezig zijn en ongedwongen weer eens bijpraten, wat ook op kantoor positief zal doorwerken! Uw klanten zullen het prettig vinden dat u de rust en ontspanning van De Selene hebt uitgekozen om belangrijke zaken te bespreken.

Genieten van hapjes en drankjes

Uw klanten en uw personeel kunnen genieten van de culinaire verwennerij vanuit onze eigen kombuis en zullen niets te kort komen en worden voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes. Zo heeft u daar geen omkijken naar en kunt u zich volledig concentreren op uw zaken. Bekijk de catering-lijst om te zien wat er mogelijk is.

Alles staat voor u klaar

presentatieWilt u tijdens uw vergadering of teamuitje een presentatie geven? Ook dat is mogelijk. De Selene biedt de mogelijkheid om audio-installatie, microfoon, beamer en/of projector op verzoek voor u te regelen. Zo hoeft u zelf niets mee te sjouwen. U bent altijd verzekerd van goede apparatuur. Alles wat u hoeft te doen is van te voren aangeven wat u nodig hebt en wij regelen alles voor u! Bekijk snel onze prijzen en arrangementen.

Terug naar de vorige pagina.