Gezellig zeilen tijdens jullie vrijgezellendag...

actiefWat een verrassing om meegenomen te worden het water op. Maar een extra verrassing als dat met de Selene gebeurt. Aan boord van de Selene kun je met vrienden of vriendinnen een bijzonder gezellige dag doorbrengen. En natuurlijk kan de vrijgezel(in) zich helemaal in het zweet werken door de zeilen te hijsen of de zwaarden op te takelen.

Uitgedost aan wal

Wil je niet de hele tijd op de boot doorbrengen dan is het mogelijk om naar een plaatsje aan het Markermeer te varen en daar uitgedost in Edam, Hoorn of Volendam rond te lopen ( een leuke foto in klederdracht als herinnering brengt vaak ook een hoop lol!) Een dag naar het Forteiland Pampus behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. En als men een creatieve workshop aan boord wilt doen om een vrijgezellendag niet alleen feestend door te brengen, dan is dat op de Selene ook mogelijk.

personeelsfeestHet laatste maal


Het laatste vrijgezelle maaltje van de vrijgezel wordt natuurlijk goed verzorgd. Aan eten of drinken zal het niet ontbreken. De gezellige bar in het ruim is royaal gevuld met de verschillende dranken en voor de lege magen zijn er diverse mogelijkheden. Denk aan heerlijke tapas of een gezellige BBQ of kijk gerust even op onze cateringpagina.


Terug naar de vorige pagina.