Trouwen op een zeilschip doe je op de Selene

trouwlocatieUw trouwdag is een dag om nooit te vergeten. Een mooie locatie waar u zich prettig voelt hoort daarbij, een locatie die bijdraagt aan de persoonlijke sfeer op jullie dag. De Selene is een unieke trouwlocatie; gastvrij, romantisch, een bijzondere & sfeervolle locatie waar we helemaal in het teken staan van jullie wensen. Aan boord van het rustieke schip garanderen wij jullie een droomhuwelijk dat anders is dan anders, met persoonlijke aandacht voor de kleinste details!


bruidstaart

Uw trouwdag geheel naar eigen wens

De dag kan geheel worden ingevuld naar de wens van bruid en bruidegom:
De mogelijkheid bestaat de dag zeilend door te brengen en onderweg elkaar het ja-woord te geven. U kunt ook de gasten eerst feestelijk aan boord van de Selene ontvangen, waarna u elkaar het ja-woord geeft in het sfeervolle oude stadhuis van Monnickendam. Bij terugkomst aan boord snijden we de bruidstaart aan en zeilen en swingen we vervolgens de zonsondergang tegemoet.
 

Trouwen in de winter

huwelijksdagWie denkt dat trouwen op een schip alleen in de zomer leuk is, vergist zich. Ook in de wintermaanden verzorgen wij zeer sfeervolle bruiloften aan boord, waarbij het schip puur als locatie dient. De gezellige binnenruimte straalt een heerlijke warmte uit, die bijdraagd aan een zeer sfeervol en romantisch huwelijk waar u nog dagen van kunt nagenieten! Kijk voor een sfeerimpressie naar de fotoreeks.

Hoe u uw trouwfeest ook wilt vieren, zeilend op het water of aan de wal, de Selene is bij uitstek de trouwlocatie waar de gasten aan boord een geweldig feest ervaren! Omdat wij graag uw grote tot allerkleinste wensen op deze speciale dag in vervulling willen laten gaan nodigen we u graag uit voor een bezichtiging en kennismakingsgesprek aan boord.

Neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met ons op: 06-12314423 of vul het contactformulier in.
 

Terug naar de vorige pagina.