Gezellig een dag zeilen tijdens een familiedag of familiereünie

Kids aan boordEen bijzondere familiedag of familiereünie aan boord van de Selene, even écht even tijd voor elkaar op een sfeervolle en bijzondere locatie!

Verzorging

verzorgingDe Selene is voor jong & oud, de brede comfortabele 'luie' trappen brengen u naar het altijd warme en sfeervolle vrachtruim.
Buiten mag! er geholpen worden met het hijsen van de zeilen en voor de kleintjes hebben we diverse maten veilig en gekeurde zwemvestjes aan boord.
Tevens zijn er leuke spelletjes voor nichtjes en neefjes om net als vroeger weer even plezierig samen te zijn!

Een heerlijke en onvergetelijke dag met Opa & Oma, kinderen en kleinkinderen waar men met veel plezier nog vaak aan terug zal denken.

Voor elk budget een passende dag...
Zo kunt u kiezen voor een compleet verzorgd (stresloos) arrangement met hapjes, drankjes en een gezellige BBQ  of zelf een dag samenstellen met behulp van onze cateringpagina...
U kunt ook gezellig met de hele familie zelf voor al het lekkers zorgen, zo komen alleen de allerlekkerste hapjes en ieders specialteit aan boord!

Een originele locatie voor elk feest!

FeestelijkEen familieuitje, eens iets uitbundiger uw verjaardag vieren of misschien zijn uw ouders binnenkort wel 40 jaar getrouwd.
Neem gerust contact op wij denken graag met u mee en verzorgen uw speciale dag met liefde en plezier!


Terug naar de vorige pagina.