De Selene is ideaal voor een dagje zeilen...

Zo stoer en robuust als De Selene van buiten is, zo mooi, rustiek en fijntjes is ze van binnen. Door het prachtige, lichte interieur is het benedendeks zeer aangenaam vertoeven: royale tafels om uitgebreid te dineren of te vergaderen; comfortabele banken en een sfeervolle bar om gezellig aan te borrelen met vrienden, familie en collega's. Binnen zit u altijd warm en kunt u zelfs genieten bij de haard. Zie ook: foto's van het interieur.

patrijspoortTegenwoordig kan alles mooi gemaakt worden op het internet, maar wij willen geen teleurgestelde gasten aan boord en daarom zijn onze foto`s gebaseerd op de werkelijkheid, zonder trucage.
Onze gasten zijn bij aankomst altijd blij verrast! U bent dan ook ten alle tijden meer dan van harte welkom het schip vooraf te komen bezichtigen! 

Uniek zijn de grote patrijspoorten van De Selene op slechts 10 cm boven de waterlijn. Hierdoor heeft u een prachtig uitzicht over het IJsselmeer en Markermeer en kunt u tijdens het zeilen soms zelfs een kijkje onder water nemen. De gezellige zitkuil, bankjes en loungekussens aan dek zorgen ervoor dat u met mooi weer aan dek heerlijk kunt luieren en genieten van de rust op het water. Mocht het weer wat tegenvallen, kunt u aan het eind van de dag heerlijk bijkomen in het ruim bij de knapperende haard.

Edith ten Woude-Zwaal is uw gastvrouw/schipper en zal al uw vragen beantwoorden voor en tijdens het varen. Voor meer informatie over de zeiltjalk of de mogelijkheden kunt u met haar contact opnemen.

Ligplaats van De Selene

De Selene heeft in de zomermaanden haar vaste ligplaats in het gezellige plaatsje Monnickendam. Monnickendam ligt direct aan het IJsselmeer, vlakbij Volendam en Purmerend. De Selene is vanuit elke plaats in Noord-Holland prima bereikbaar. In overleg is het ook mogelijk om op een andere plaats aan boord te gaan, bijvoorbeeld Volendam, Hoorn of Amsterdam. 

Adres ligplaats Monnickendam:
`t Prooyen (tegenover) nr. 1
1141 VD Monnickendam.

POSTADRES!:
De Selene
Sneekerpad 8
8651 NE  IJlst

Specificaties van De Selene

 

Lengte: 31 meter l.o.a.
Breedte: 5.5 meter
Diepgang: 1,10 meter
Zeiloppervlak: 230 m²
Maximaal aantal personen: 55

De Selene beschikt over een professionele keuken waar wij met verse producten al uw wensen kunnen vervullen.

plattegrond zeiltjalk Selene


Grotere kaart weergeven

Terug naar de vorige pagina.