Zeilen vanuit Monnickendam

volendamIn overleg is het mogelijk vanuit alle havens te vertrekken aan het Markermeer en IJsselmeer, maar de thuishaven in de zomermaanden is niet voor niets het pittoreske stadje Monnickendam gelegen aan de gouwzee. Na het verlaten van de haven zetten we koers richting het IJsselmeer en hebben we een prachtig zicht op het voormalige eilandje Marken alsmede Volendam.
Monnickendam is centraal gelegen, u kunt gratis parkeren in de nabijheid van het schip.

Een zeiltocht over het IJsselmeer of Markermeer kan prima worden gecombineerd met teambuilding activiteiten of een familieuitje. Het IJsselmeer en Markermeer bieden de mooiste locaties om even aan wal te gaan, de beroemde paling proeven in Volendam, afmeren aan de prachtige voormalig VOC stad Hoorn of heerlijk voor anker genieten van een duik, een complete lunch of gezellige BBQ!

De bekwame bemanning van de Selene staat voor veiligheid en gezelligheid en hopen u een onvergetelijke dag te mogen bezorgen.

In de wintermaanden ligt het schip in haar thuishaven IJlst en zijn de zeilen vervangen voor 1250 lampjes! zo is het schip een prachtige & exclusieve locatie voor al uw feesten en vergaderingen.


volendamGrotere kaart weergeven

Terug naar de vorige pagina.