Vragen, antwoorden & unieke feestelijke voorwaardes...

1 Waarom de Selene?
Wat u nergens anders zult vinden:
Het gehele schip is er voor u, wij hebben geen slaapvertrekken en geen eigen privé ruimte waardoor wij u als enige ook benedendeks een luxe, sfeervol en riant scheepsruim kunnen bieden.
Zes bijzonder grote patrijspoorten voor prachtig uitzicht 10 centimeter boven de waterlijn en soms zelfs onder water!
Een gezellige scheepsbar, diverse zitjes, robuste tafels met comfortabele stoelen voor diner of vergadering, een beamer met scherm en een sfeervolle openhaard.
Al onze gasten zijn enorm blij verrast bij binnenkomst!

2 Mooi weer garantie:
Maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging en u zult zien dat bij ons geen dag in het water kan vallen!
Storm? Mist? Gelukkig komt dit maar zelden voor, toch is het jammer indien u net die ene dag heeft geboekt dat we niet kunnen uitvaren wegens mist of storm.
In dat geval maakt u de gehele dag gewoon gebruik van het schip en catering zoals overeengekomen en ontvangt u tevens
€ 40,00 p.p. van ons terug!

3 Zwemvesten:
Het schip vaart onder strenge veiligheidskeur van de scheepvaart inspectie, daarbij horen o.a goedgekeurde zwemvesten voor al onze passagiers, natuurlijk hebben we tevens extra kinderzwemvestjes in diverse maten zelfs voor de allerkleinste zeebonkjes.

4 Kinderen:
Kinderen zijn van harte welkom aan boord van de Selene, naast onze zwemvestjes hebben we een veilige hoge reling en het schip brengt vanzelf volop speelplezier!
Tevens hebben we leuke spelletjes aan boord voor als de prachtige horizon de kinderen eventueel toch wat zou gaan vervelen..

5 Zeeziekte:
De Selene heeft dankzij haar grote patrijspoorten uitzicht van binnen uit naar de horizon wat een zeer belangrijk punt is om niet zeeziek te worden, daarbij is het een echt stabiel schip gebouwd voor op zee, de kans dat u zeeziek zou kunnen worden is dan ook heel erg klein.
Mocht het weer wat ontstuimig zijn kunnen we onze koers zo aanpassen zodat iedereen zich prettig en fijn voelt aan boord.

6 Wat is het minimaal en maximaal aantal personen?:
Er is geen minimum aan het aantal personen, de kleinste groepjes die echt bewust kiezen voor een exlusieve en bijzondere ruimte voor meeting's en vergaderingen bestaan uit 4 personen en zij betalen de basis kosten zoals omschreven bij de arrangementen.
Het maximale aantal personen is 55 personen waarbij de prijs per persoon zal dalen naar gelang het aantal personen.

Terug naar de vorige pagina.