Enthousiaste verhalen van onze gasten tijdens een dag zeilen op het IJsselmeer...

Dat de dag net zo mooi zal zijn als onze gasten vooraf hoopten dat is waar we elke dag ons weer voor 200% voor inzetten.
Het waarmaken van de unieke Stijl, Sfeer & Service aan boord van de Selene!
Een dankbaar gastenboek is het resultaat.
Met dank aan onze gasten..
Edith.


Dag Edith, hallo Johan,
Toch nog even een berichtje.

Nog dagelijks kijken we terug op een heerlijk dagje op jullie Selene en niet alleen wij, maar de hele familie heeft er geweldig van genoten.
Het is dan ook heel wat meer dan zomaar een dagje varen.
Het begint met een geestig welkomstwoord van Edith, het gevoel van gastvrijheid straalt er van af en iedereen voelt zich gelijk op z'n gemak.
Dan die geweldige huwelijkstaart met koffie, toch altijd weer een leuk moment.

Nadat dochterlief de foto's van de afgelopen 60 huwelijks jaren heeft 'gepresenteerd', gaat iedereen nieuwsgierig naar het dek waar Johan zijn schip rustig de haven uitloodst op zoek naar wind en verkoeling.
Even heb ik het moeilijk in de warmte, maar Edith help me met een koele doek in mijn nek over het dooie punt heen.
En dan, ...als een wonder komt de wind opzetten, voor we het weten zitten we op bijna 6 knopen, horen we van jullie sympathieke vriend, waarvan ik even niet op de naam kan komen.

Een natje en een droogje, en dan voor anker voor een overheerlijk diner.

Wij voelen ons dankbaar dat jullie een zo belangrijke bijdrage hebben willen leveren aan deze voor ons onvergetelijke dag.

Lieve groet,
Tine en Damien
Beste John, Edith, Johan en Job,

Hartelijk dank voor een onvergetelijke dag. Iedereen heeft genoten. Wat een prachtige boot. Dank ook vooral voor de fantastische organisatie, warm onthaal, hartelijke en ongedwongen sfeer en het heerlijke eten.

Warme groet,
Debby

Beste Edith

Het is alweer een week geleden dat wij met de hele familie hebben meegevaren op jouw prachtboot. Het was een geweldige zondag en iedereen heeft heel erg genoten van de mooie boot, van de goede zorgen en van de heerlijke lunch. Nogmaals heel erg bedankt voor een onvergetelijk feestje, en ik wens jou en jouw crew het allerbeste.

Met vriendelijke groeten

Alain de WolfVandaag hebben we met de personeelsvereniging een dagje uit gehad met de Selene.
We hebben genoten van de boot, de bediening, de omgeving en de sfeer en niet te vergeten het heerlijke eten.
Alles was super goed geregeld!
Onze dank hiervoor! We kijken dank zij jullie terug op een hele fijne dag!

Met vriendelijke groet,
Peter en Marian Verberkt

Beste Edith en team,

Wow, dat was écht super geweldig, afgelopen zondag! Ik heb genoten!
Dank je wel voor de heerlijke tocht. Alles was helemaal geweldig. De boot natuurlijk, het zeilen ging super en naar mijn gevoel vanzelf (met dank aan de kunde en rust van de buiten-mannen!). Het weer was prima (een tikje warmer was leuk geweest, maar nu was het goed te doen, met afwisselend fris worden aan dek en weer opwarmen beneden in de kajuit), de drankjes, de alsmaar doorkomende lekkere hapjes: van alles wat, zeer gevarieerd en voor ieder wat wils, het zag er prachtig uit en het was ook erg lekker. De sfeer aan boord was helemaal relaxed, volgens mij heeft iedereen een heerlijke en bijzondere middag gehad.

Jullie service was super, heel erg bedankt!
Ik heb een paar foto's op facebook gezet en de Selene er in getagd. Als je wil dat er foto's verwijderd worden (je weet maar nooit), laat je het dan even weten?
Ik zal De Selene en jou en je team aan iedereen aanbevelen en ik hoop zelf ook nog eens mee te mogen varen, het was een onvergetelijke ervaring.

Hartelijke groet en graag tot ziens!
Anneke


Hi Edith,

Het is alweer een week geleden dat wij van STI-Engineering ons bedrijfsuitje hebben gevierd op jullie prachtige "Selene". Inmiddels zijn alle foto's uitgeladen en staan geparkeerd in onze Map bedrijfsuitjes.
Dit is voor ons een onvergetelijke dag geworden waarbij alles vlekkeloos verliep, het zonnetje / jullie gastvrijheid / heerlijk eten en natuurlijk de juiste windkracht om de zeilen te hijsen. Later op de dag ging het weer iets betrekken en konden wij met 41 man heerlijk benedendeks ons feestje doorvieren.
Er is op Jullie website niets over gelogen hoe fantastisch mooi dit schip is en van alle faciliteiten is voorzien, vooral voor grote groepen. Dit is echt een aanrader voor wie nog iets wil organiseren, ons motto is dan ook "zegt het voort".

In de bijlage tref je onze foto aan met die prachtige regenboog ( Cadeautje ter afsluiting ). Als er meer foto's gewenst zijn hoor ik dat graag. Bedankt, ook namens al onze collega's voor deze mooie dag. Met vriendelijke groet, ook aan je vreselijk aardige bemanning?

Ben Boorsma Marije de Haas

Hi Edith, Het is alweer een week geleden dat wij van STI-Engineering ons bedrijfsuitje hebben gevierd op jullie prachtige � Selene�. Inmiddels zijn alle foto�s uitgeladen en staan geparkeerd in onze Map bedrijfsuitjes.
Dit is voor ons een onvergetelijke dag geworden waarbij alles vlekkeloos verliep, het zonnetje / jullie gastvrijheid / heerlijk eten en natuurlijk de juiste windkracht om de zeilen te hijsen. Later op de dag ging het weer iets betrekken en konden wij met 41 man heerlijk benedendeks ons feestje doorvieren. Er is op Jullie website niets over gelogen hoe fantastisch mooi dit schip is en van alle faciliteiten is voorzien, vooral voor grote groepen. Dit is echt een aanrader voor wie nog iets wil organiseren, ons motto is dan ook ��zegt het voort�� 
In de bijlage tref je onze foto aan  met die prachtige regenboog ( Cadeautje ter afsluiting ). Als er meer foto�s gewenst zijn hoor ik dat graag. Bedankt, ook namens al onze collega�s voor deze mooie dag. Met vriendelijke groet, ook aan je vreselijk aardige bemanning? Ben Boorsma Marije de Haas


Beste Johan en Edith.

Het was mede dankzij jullie een onvergetelijke dag op de Selene. Bedankt nogmaals daarvoor.

Toen wij de foto's van de Selene zagen waren wij meteen heel enthousiast waarna een bezoekje aan het schip ons al helemaal overtuigde. Wat een sfeervol schip in Monnickendam en wat een vriendelijke mensen.
Edith en ik hebben al die tijd persoonlijk contact gehad en wij konden alles vragen. Niks was te veel. We zijn 100 procent tevreden.

Veel liefs van Dirk en Dian.


Het was een geweldige dag op jullie prachtige Selene.
Heerlijk gegeten en op alle fronten perfect verzorgd. En ook heel fijn: het persoonlijke contact.

We hebben genoten! Er zijn meerdere bruiloftsgasten die ons vertelden nog nooit zo'n mooie bruiloft meegemaakt te hebben. Chapeau voor jullie!

En heel veel dank.


Hallo Edith en bemanning,

Zondag 3 augustus waren we bij jullie te gast op de Selene ter gelegenheid van ons 45-jarig huwelijk. Wat hebben we het getroffen!

Een prachtig verbouwde tjalk, gezellige gastvrouw, fantastische verzorging, heerlijk eten.
We boften enorm met het weer, hebben zelfs nog kunnen zeilen, zwemmen en de hele dag buiten in de zon gezeten. Ook het maken van de foto in klederdracht in het drukke Volendam heeft heel wat hilariteit veroorzaakt!

Weer terug op de Selene voeren we naar een rustige ankerplaats voor een heerlijke barbecue. We voelden een soort weemoed toen we van boord gingen, maar ook aan deze geweldige dag kwam een einde.

Namens alle gasten en in het bijzonder namens ons: we hebben een superdag gehad op de Selene!
Hartelijk dank hiervoor!

Marijke en Ben de Groot

Al weer meer dan een week geleden! Maar uitgepraat zijn we nog lang niet. En nog steeds rollen de bedankjes en de loftuitingen binnen.

't Was dan ook een fantastische dag....
natuurlijk optimaal weer, dat moet je maar treffen. Genoeg wind om te zeilen. We kwamen vooruit...
Maar vooral jullie inspanningen -met z'n drieën- om er een prachtdag van te maken, zorgden voor een geweldige dag.

Gastvrij, niets was teveel, heel originele hapjes, lekkere barbecue. Ook het korte bezoek aan Volendam hebben we als een topper ervaren.

Het manoeuvreren in de haven, even rondlopen, vertrek... fantastisch ! Net buiten de haven voor anker en dan bij het vallen van de avond lekker eten.

Om kort te gaan. Nogmaals heel hartelijk dank, we hebben genoten.

Joke en Hans Peter Wieringa

Hoi Edith,

Wat hebben we een heerlijke dag beleefd 17 mei jl.
Een prettige zeiltocht gehad met lekkere hapjes en drankjes. Ook zeker het vernoemen waard: de BBQ. Goed verzorgd en alles vers bereid.

We hebben wel een vraagje: iedereen was helemaal weg van de aardappelsalade, kunnen we daar het recept van krijgen of is dat jouw grote geheim?

Verder hebben we nog aan je gevraagd wat de prijzen zouden zijn voor een weekend van vrijdag tot zondag of alleen zaterdag en zondag met een overnachting in een voormalige penitentiaire inrichting. Dat horen we nog graag van jou.

Ik kan alleen maar zeggen, namens de hele groep: we hebben een topdag gehad!!! Hulde aan jullie alle drie!

Groet, Ine Kivits

Edith, Voor je gastenboek.

Op 15 juni hebben we met ongeveer 45 gasten een fantastische middag en avond met elkaar beleefd aan boord van de Selene t.g.v. ons huwelijksjubileum.

Gastvrouw Edith had haar toch al zo mooie schip zo mogelijk nog mooier en uitnodigender voor ons gemaakt.
Edith vormt samen met de schipper, de matroos, de barman en een collega in de bediening een vriendelijk kwintet dat alle mogelijke moeite doet om het de gasten optimaal naar de zin te maken.

Van heel veel gasten kregen we tijdens de dag, of de dag er na, te horen hoe vriendelijk de bediening, hoe lekker het eten en hoe bijzonder mooi het schip was.

Zouden we weer voor de keuze staan, we zouden ogenblikkelijk weer kiezen voor Edith, haar mensen en haar schip.

vr. gr.
Bea en Arie van Leeuwen

28 april heb ik op de Selene mijn 50ste verjaardag gevierd.

Daar ik niet graag in het middelpunt sta heb ik gezocht naar een locatie waar ieder lekker zijn eigen gang kan gaan en kan genieten van een ongedwongen sfeer.
We hebben het beste weer gehad wat we konden wensen en ieder voelde zeer compleet op zijn gemak.
De Selene is een mooi schip, zeilt heerlijk en zij ziet er van binnen werkelijk geweldig uit.

Zonder uitzondering was iedereen onder de indruk. Edith bedankt voor je gastvrijheid en succes met jullie fantastische schip,

Olivier en Petra Weve

Beste Edith + bemanning,

Vrijdag 6 juli zijn wij met jullie mee gevaren in verband met ons voltrokken huwelijk in Monnickendam.

Wat 's ochtends nog een druilerige dag leek te worden werd een dag vol met zon en een heerlijk zeilwindje. Om 16.00uur ontvangen met haring en een schippersbitter waarna we direct konden vertrekken.
Leuk dat de gasten mochten helpen met het hijsen van de zeilen!
Daarna iedereen relaxted in de zitzakken op het dek genietend van een hapje en een drankje.
Uiteindelijk voor anker bij het Hemmeland met een afsluitende barbeque.

We hebben genoten van jullie prachtige Tjalk, goede catering en bemanning!!
Ontzettend bedankt voor het mede doen slagen van deze voor ons zo speciale dag!!
Wij komen zeker nog een keer terug!

Familie Diks

Lieve Johan en Edith,

Na een lange speurtocht opzoek naar een grote boot en goede service kwamen we uit bij jullie.

We hebben een aantal keer gebeld en gemailt, het contact was erg prettig en de mogelijkheden waren super waardoor het besluit al gauw gemaakt was! Wij gaan mee op de Selene!

We hebben op 19 augustus een fantastische familiedag gehad bij jullie aan boord. Op de mooiste en warmste zomerdag van 2012 hadden wij het geluk bij jullie aan boord te zijn.

We hebben heerlijk gevaren en zelfs ook nog een stukje kunnen zeilen!
Door het heerlijke weer hebben niet alleen de kinderen maar ook de volwassenen nog kunnen genieten van een heerlijke duik in het water, om daarna aan te kunnen schuiven bij de barbeque die we zelf mochten verzorgen.. Ideaal! Het was super!!

Onwijs bedankt, zeker voor herhaling vatbaar!

Liefs Inge en de familie van Leersum

Beste Edith,

Nogmaals dank voor jullie goede zorg.
Iedereen heeft enorm genoten van de dag en jullie prachtige Selene.

Nuvema Uitvaartverzekering Wie weet tot in de toekomst! Deze foto wilde ik toch even met je delen, haren in de wind op de Selene en een echte borrel uit Baarn in de hand. Wat wil je nog meer.

Veel succes en geluk!

Met vriendelijke groet,

Immie Hartsuiker
Teamleider afdeling Relatiebeheer Nuvema uitvaartverzekeraar.

Beste Edith,

Wat hebben we een leuke en gezellige middag beleefd op jullie schip.

Door de harde wind en dreigende storm leek de middag voor ons in duigen te vallen, maar gelukkig konden we toch een stuk varen op de motor, wat door de hoge golven best spectaculair was.

En door de gezellige ambiance en de goede verzorging was iedereen enthousiast en bleek onze zorg voor niets te zijn geweest.

Bedankt voor een geslaagde 25 jarige huwelijksdag.

Groeten van Jan en Marieke Zuidervaart.