Wij varen door tot en met 15 december!
 

najaar

Warm welkom...

Om 13:30 uur worden jullie feestelijk ontvangen door de bemanning van de Selene met warme appelbollen, koffie, thee en natuurlijk warme chocomel!

Heerlijke zeiltocht...

We verlaten de haven voor en prachtige zeiltocht op het water, zelf het roer in handen nemen, actief meezeilen of aanmoedigen vanuit onze relaxte loungekussens wat ook moet gebeuren, er is voor ieder wat wils!

Beetje fris?

Daarover hoeft u zich geen zorgen te maken.. U kunt zich benedendeks in ons sfeervolle scheepsruim altijd even lekker opwarmen met een heerlijk kopje koffie of thee en dankzij de vele mooie grote patrijspoorten hoeft u van het prachtige uitzicht over het water niets te missen!

Hapjes en drankjes..

Ontspanning en gezelligheid staan voorop en vanuit onze bar schenken we diverse drankjes als bier, fris en wijnen en natuurlijk mogen de diverse warme en koude borrelhapjes niet ontbreken.

Volendam of Marken...

We brengen een bezoekje aan de haven van Volendam waar u even de benen kunt strekken.
voorjaarBij terug komst aan boord staat er een Compleet buffet met soep, belegde luxe broodjes en diverse salades voor u klaar.
Vervolgens gaan de trossen los en zetten we onder het genot van koffie, thee en zoete lekkernij weer koers richting de haven van Monnickendam waar we rond 18:30 uur weer zullen afmeren en de gezellige dag zullen afsluiten.

 

Prijs en bijzonderheden All-in!:

Voor maar € 68,00 All-in per persoon!
Al te boeken vanaf 18 personen.


Tijdstip: van 14.00 - 19.00 uur

 

Terug naar de vorige pagina.