Najaars Snert Arrangement.

voorjaar

Warm welkom...

Om 12.30 uur worden jullie feestelijk ontvangen door de bemanning van de Selene met een heerlijke kop eigengemaakt Snert met roggebrood, katenspek en natuurlijk diverse rijkbelegde broodjes, koffie, thee, melk en karnemelk.

Teambuilding...

Na de lunch verlaten we de haven voor een prachtige zeiltocht op het water, zelf het roer in handen nemen, actief meezeilen of aanmoedigen vanuit onze relaxte loungekussens wat ook moet gebeuren..
In teams gaan jullie strijden met elkaar onder begeleiding van de bemanning.
Zowel fysieke als creatieve opdrachten moeten worden volbracht en het winnende team ontvangt een leuke prijs!
 
Beetje fris?
Daarover hoeft u zich geen zorgen te maken.. U kunt zich benedendeks in ons sfeervolle scheepsruim altijd even lekker opwarmen met een heerlijk kopje koffie of thee en dankzij de mooie grote patrijspoorten hoeft u van het prachtige uitzicht over het water niets te missen!

Hapjes en drankjes..

Ontspanning en gezelligheid staan voorop en vanuit onze bar schenken we diverse drankjes als bier, fris en wijnen en natuurlijk mogen de diverse warme en koude borrelhapjes niet ontbreken.

Even aan wal..

Aan het einde van de middag meren we af in één van onze mooiste havenstadjes voor een bezoekje aan de beroemde dijk van Volendam.
Rond 16.30 uur gaan de trossen los voor onze terugreis naar Monnickendam onder het genot van een kopje koffie of thee waar we rond 17.30 uur weer zullen afmeren en de gezellige dag zullen afsluiten.

voorjaar

Prijs en bijzonderheden:

€ 68,00 per persoon. All-in helemaal zoals boven staat omschreven. Scheepshuur, lunch, alle hapjes en drankjes!
Komt u met minder dan 16 personen, is de basisprijs van dit arrangement € 1100,00.
Tijdstip: van 12.30 - 17.30 uur

Kijkt u ook even naar ons Stampotten arrangement als alternatief.

Terug naar de vorige pagina.