Zeiltocht, hapjes & drankjes en heerlijk Italiaans buffet!

Een heerlijk en compleet all-in arrangement waarbij het u en uw gasten aan niets zal ontbreken en u de tijd kunt aanpassen aan uw eigen wens.

Heerlijk genieten,

Om 15:00 uur wordt u hartelijk ontvangen door de bemanning van De Selene met koffie, thee en echte Friese suikerbroden met roomboter.
We verlaten de haven van Monnickendam en zetten alle zeilen bij om een middag te genieten op het water en het gezellig samen zijn aan boord van onze bijzondere zeetjalk..

In de middag is het mogelijk om af te meren in een van onze gezellige havenstadjes of we blijven hier lekker onder zeil en genieten van de gezelligheid met elkaar.
Natuurlijk mogen de warme en koude borrelhapjes niet ontbreken en schenken wij de gehele dag diverse dranken als bier, wijnen en frisdranken vanuit onze bar.

Rond 18:00 uur staat er een heerlijk Italiaans buffet voor jullie klaar met heerlijke eigengemaakte lasagne, een frisse pastasalade, caprese stokjes en diverse broodsoorten met eigengemaakte knoflookboter en tapenade's. 

Rond 20:00 uur meren we na een lekker kopje koffie, thee en zoete lekkernij weer af in de haven van Monnickendam waar we de heerlijke zeiltocht samen afsluiten.

Prijs en bijzonderheden

Samenvatting van de dag:
Koffie, thee en heerlijke Friese suikerbroden. Heerlijke zeiltocht,
Hapjes en gedurende de gehele dag drankjes,
Uitgebreid Italiaans buffet,
koffie, thee en zoete lekkernij € 79,50 per persoon All-in!

Stapt u liever wat vroeger aan boord?
U kunt dit arrangement ook boeken van 11:00 uur tot 16:00 uur waarbij het Italiaans buffet als lunch zal worden geserveerd!

Tot en met 15 personen betaalt u een vaste prijs van € 1195,00. vervolgens betaalt u per persoon € 79,50

Wilt u graag meer informatie of reserveren? neem dan gerust contact op met Edith 06-12314423 of mail edith@deselene.nl

Terug naar de vorige pagina.