Een culinair hoogtepunt tijdens het zeilen op het IJsselmeer

Een exclusief Culi verwenarrangement boekt u aan boord van de Selene! Na een heerlijke middag op het water met veel gezelligheid, een hapje en een drankje zoeken we samen een ankerplaats op voor een heerlijk 5 gangen menu van onze topchef!

Aram van Beek

Onze exclusieve culi menu's zijn met veel zorg samengesteld door onze chef kok Aram van Beek.
Aram wordt o.a. veel gevraagd voor food fotografie in de bladen omdat hij met veel passie, zorg en plezier zijn gerechten bereid en dat ziet én proeft u terug in zijn menu's. Tevens is hij één van onze chef-kok's die met alle gemak de heerlijkste 5 gangen menu's vers! aan boord bereid in onze kombuis, terwijl u geniet van uw heerlijke dag op het water!

De dagindeling:

Om 13.30 word u feestelijk ontvangen met een heerlijk glaasje prosecco.
Vervolgens verlaten we de haven voor een mooie middag dag op het water, we hijsen de zeilen, en genieten onderweg van de gezelligheid aan boord met elkaar.
Zelf het roer in handen nemen, actief meezeilen, of aanmoedigen vanuit onze relaxte loungekussens aan dek wat ook moet gebeuren, er is voor ieder wat wils!
De invulling van de dag doen wij geheel in overleg met u en passend aan uw wensen.
Hapjes en drankjes (hollandse bar) zullen niet ontbreken op deze heerlijke dag en rond 17.00 gaan we op zoek naar een mooie ankerplaats voor een heerlijk 5 gangen diner! Met een kopje koffie, thee en een chocolade lekkernij varen we richting de haven van Monnickendam waar we om 19.30 uur de heerlijk dag weer zullen afsluiten.

Prijs en bijzonderheden

Prijs: Prijs per persoon: € 117,50 all incl.
U kunt een keuze maken voor deze middag uit één van onze onderstaande menu's:

Menu Italiaans
-Diverse antipasti's
-Soep van pomodori tomaat met mascarpone en citroen
-Risotto van schaal en schelpdieren met rucola en zeekraal
-Saltimbocca van kalfsoester met jus van madeira en balsamico
-Tiramisu


Menu Frans
-Blini's met gerookte zalm en een aardappelsalade van la ratte aardappel
-Franse mosterdsoep met brie en kervel
-Coq-au-vin met "bomme femme" aardappeltjes
-Varkenshaas medallions met cognac saus en gegrilde courgette
-Tarte tatin met vanille ijs


Vis menu Selene(4-gangen)
-Salade van hollandse garnalen, avocado, semi gedroogde tomaat en gerookte forel
-Gebakken coquilles met rode biet, groene asperge tips en balsmico siroop
-Op de huid gebakken zeebaars met peterselie krieltjes, gepofte tomaatjes en beurre blanc
-Witte chocolade mousse met hazelnoot-caramel en frambozen coulis


Wilt u graag meer informatie of reserveren? Neem dan gerust contact op met Edith 06-12314423 of edith@deselene.nl

Terug naar de vorige pagina.