Een avondtocht zeilen in de maanden Juni, Juli & Augustus.

Na het werk samen heerlijk een avond ontspannen op het water, met alle rust en misschien zelfs wel een prachtige zonsondergang op het IJsselmeer.

Feestelijk ontvangen

Rond 19.00 uur wordt u vriendelijk ontvangen met een feestelijke welkomsglaasje met bubbels door de bemanning van 'de Selene'. Het schip verlaat de haven en zet koers richting het IJsselmeer.

Volendam en Marken

Zowel binnen als buiten kunt u onderweg genieten van het prachtige uitzicht over het water en de gezelligheid met elkaar. We varen langs Marken en Volendam, waarbij de overheerlijke warme en koude Tapas worden geserveerd o.a. bestaande uit Albondigas, kip gebakken in knoflook, frisse aardappelsalade, wraps met zalm en rucola, meditirrane broodsoorten met tapanades & aioli alles vers bereid in onze eigen kombuis! Vanuit onze bar schenken wij diverse drankjes als bier, wijnen & frisdranken.

 

Lekker uitbuiken

Voor wie wil, is er de mogelijkheid mee te helpen met het hijsen van de zeilen, maar lekker uitbuiken aan dek mag natuurlijk ook...
Met een heerlijk kopje koffie en chocoladelekkernij sluiten we de avond rond 23.00 uur weer af in de haven van Monnickendam.

Prijs en bijzonderheden

Basisprijs € 1224,00 tot 18 personenbouw.
Komt u met meer personen betaalt u vervolgens € 68,00 per persoon.
Komt u met meer dan 25 personen, betaalt u voor de daaropvolgende personen € 63,00 per persoon.
Tijdstip: van 19.00 - 23.00 uur.

Wilt u graag meer informatie of reserveren? Neemt u dan gerust contact op met edith@deselene.nl
 

 

Terug naar de vorige pagina.