Jullie trouwdag op de Selene in goede handen....

De Selene en Edith zijn al sinds 1992 met elkaar verbonden en dat is niet voor niets...
De kleine details die zijn terug te vinden aan boord van de Selene geven aan met hoeveel liefde, zorg en aandacht de bemanning werkt aan het schip en met net zoveel plezier dragen wij de zorg voor uw bijzondere dag aan boord van de Selene.

De dag, middag of avond kan helemaal worden ingevuld naar jullie eigen wensen, zowel luxe en compleet verzorgd met heerlijke hapjes, drankjes, bubbels, bruidstaart en diner of naar wens iets meer basic waardoor een huwelijk aan boord van de Selene tevens mogelijk is voor ieders budget.
Persoonlijk en direct contact vinden wij één van de belangrijkste dingen bij de voorbereidingen van een huwelijksdag die helemaal aansluit op jullie wensen en u bent dan ook van harte welkom om het schip vrijblijvend te bezichtigen, kennis te maken en alle mogelijkheden door te spreken.
De Selene heeft een vaste bemanning zodat u zeker weet dat u op de dag zelf ook met de vertrouwde Crew vaart waaronder Edith.

Een bijzondere combinatie, voor bijzondere momenten in ons leven, waar persoonlijk contact en flexibiliteit uw grootste wens is

 en deze wens aan boord van de Selene wordt vervuld.

Willen jullie graag een afspraak maken voor een geheel vrijblijvende bezichtiging?
Neem dan contact op met of bel 06-12314423.

Vanaf 1 April tot 1 November vaart de Selene over het IJsselmeer en Markermeer vanuit de haven van Monnickendam.
Vanaf 1 November tot 1 April vaart het schip over de Friese binnenwateren vanuit het Friese elfstedenstadje IJlst.

 

Terug naar de vorige pagina.