Dagje zeilen op het IJsselmeer in jullie huwelijksbootje

de Selene bij RTL4

 

Een eigen 'huwelijksbootje' helemaal privé tot jullie beschikking en geheel in het teken van jullie bruiloft vervuld met alle persoonlijke wensen en details op deze bijzondere dag!

Door de bijzondere en sfeervolle uitstraling is de Selene speciaal benoemd tot officiële trouwlocatie door de gemeente Waterland.
Daardoor kunt u niet alleen uw huwelijksfeest aan boord vieren, maar elkaar ook het jawoord geven aan boord van onze stoere Zeetjalk anno 1902.

Zodra u aan boord stapt voelt u zich thuis en het uiterst ruime en sfeervolle scheepsruim zullen u aangenaam verrassen!
Na een feestelijk ontvangst van alle gasten & het bruidspaar verlaten we de haven en zetten koers naar een mooie anker plek voor de voltrekking van een bruisend en liefdevol huwelijk!

We toasten op het bruidspaar en de heerlijke bruidstaart mag worden aangesneden.
De ambtenaar en de bode verlaten het schip met de sloep en het anker wordt opgehaald, we hijsen de zeilen voor een heerlijke middag op het water.

De hapjes en drankjes samen met de gezelligheid onder elkaar maken de dag heerlijk ontspannen en intiem.
Natuurlijk is er tijd voor eventuele toespraken/stukjes van familie en vrienden, een beamer met scherm staat tot jullie beschikking voor het ophalen van oude herrinneringen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

De sfeer aan boord van dit unieke schip vind u nergens anders en wij nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvbende kennismaking, bezichtiging en het doorspreken van al uw wensen!


De sfeer aan boord van dit unieke schip vind u nergens anders en wij nodigen u dan ook heel graag uit voor een geheel vrijblijvende kennismaking, bezichtiging en het doorspreken van al uw wensen!

Terug naar de vorige pagina.