Prachtige zeiltocht, warme appelbollen en heerlijke stamppot:

Oktober & november: 'Weer' of geen weer, aan boord van de Selene is het altijd gezellig, warm en vol met sfeer!

najaarOm 14.00 uur word u feestelijk ontvangen aan boord van de Selene met koffie, thee en heerlijke warme appelbollen
Vervolgens verlaten we de haven voor een prachtige zeiltocht op het water, we hijsen de zeilen, u kunt zelf het roer in handen nemen, actief meezeilen, of aanmoedigen vanuit onze relaxte loungekussens aan dek wat ook moet gebeuren. Er is voor ieder wat wils!

De invulling van de dag doen wij geheel in overleg met u en passend aan uw wensen. Het is mogelijk af te meren in één van de mooie havenstadjes voor een activiteit zoals bijvoorbeeld een foto met elkaar in klederdracht of een bezoekje aan de palingrokerij in Volendam. Of u kunt heerlijk op het water verblijven en genieten van het zeilen en de gezelligheid aan boord met elkaar.
warmte Gedurende de dag serveren wij diverse drankjes als bier, fris en wijn vanuit onze bar en kunt u tevens genieten van heerlijke warme en koude borrelhapjes!
Ontspannen en uitgewaaid meren we om 17.30 uur af in de haven van Monnickendam. Met een schipperbittertje bij het gezellige haardvuur warmen we van binnen en van buiten weer lekker warm op! Smaakvolle eigengemaakte zuurkool & boerenkool stamppot met alles erop en eraan staat op het menu en maakt de dag compleet.
Met een heerlijk kopje koffie en zoete lekkernij sluiten we de avond rond 19.00 uur af. (lekker net na de file`s!)

Prijs en bijzonderheden

Prijs: € 75,00 p.p. Helemaal inclusief alles! ( huur schip hapjes, drankjes & diner) hier komen dus écht géén extra kosten meer bij!
Basisprijs € 1125,00 tot 15 personen.
U kunt de zeiltocht verlengen met een compleet verzorgde lunch voor een meerprijs van € 15,00 per persoon. U wordt dan ontvangen om 12.30 uur in plaats van 14.00 uur.

Wilt u boeken? Gewoon even bellen of mailen met Edith

Kijkt u ook even naar ons Snert arrangement als alternatief.

Terug naar de vorige pagina.